Vintage virkelig smuk kort jakke udført i den lækreste natsorte mink

På lager
VARENR
3232
3.200,00 DKK
BESKRIVELSE

En virkelig smuk kort jakke udført i den lækreste sorte mink. Den er så blød og lækker, at billederne slet ikke yder den fuld retfærdighed.

Den fine lille jakke er måske ikke helt onesize, men den ligger i et spænd af størrelse 36-42. (jeg er 34-36 og jeg kan også bære den)

Jakken er udført med ærmer og en krave, der kan slåes op. Når du slår kraven op, er der også minkpels på undersiden. (en lille lækker detalje) Jakken er syet, så den hviler på dine skuldre af sig selv. Den er forsynet med hægte foran og kan lukkes, men det er ikke nødvendigt at gøre, for at bære den flot.

Pelsen måler 55 cm. over skuldrene samt 48 cm. fra hals til bunden af ryg (eksklusiv krave). Ærmerne sidder lavt (hvis det giver nogen mening) de er konstrueret således, at det er åbne korte ærmegab, for at den passer bredt i størrelser.

Selve pelsen er af sublim kvalitet. Det fåes ikke bedre. 

Standen er helt i top. Der er ingen synlig slitage, til trods for at pelsen minimun er 70-80 år gammel. Inderfóret er af sort silkesatin, det fremstår lige så flot. Der er intet at bemærke.

Det her har været en pels, der er blevet bestilt hos en buntmager. Det har ikke været en pels-jakke, mange har haft råd til.

NB: Husk at opbevare denne pels korrekt og den vil kunne holde i rigtig mange år endnu. Så ingen opbevaring i plastik eller i fugtige rum.

© TrappenOp.dk