Vintage altankasser i bemalet patineret jern i palæ-stil! Pr. stk.

På lager
SKU
08032020_GamleAltankasser
750,00 DKK
BESKRIVELSE

De flotteste gamle smedejerns altankasser, der fremstår med patineret bemaling.

Altankasserne er i palæ-stil!

Der er 3 stks. i alt og deres grad af bevaret bemaling samt farve nuancer, varierer en smule. De har uden tvivl hængt sammen og passer stadig sammen - der er intet der, men lidt forskel er der.

Alle er i super fin patineret stand, der er ingen gennemgående rustpletter etc. Men de er gamle og har hængt ude! Virkelig smukke!

De måler 98,5 cm. i længden, 26,5 cm. i dybden samt 28,5 cm. i højden. 

(indsatskasser kan købes i forskellige havecentre)

Der er ligesom et V bagpå, der gør at du kan sænke altankasserne ned over et altankasse beslag (de kan ligeledes fåes i havecentre)

De meget smukke altankasser er for store til at sende i en flyttekasse, så de skal ved køb afhentes her - alternativt kan jeg kontaktes på 4114 0800, så kan vi måske finde ud af noget med levering, hvis du ikke selv har mulighed for at afhente. De på webshoppen tilbudte fragt og portopriser gælder derfor ikke denne vare.

PRISEN ER PR. STK.

 

Vintage altankasser udført i bemalet patineret jern i palæ-stil!
Vintage altankasser udført i bemalet patineret jern i palæ-stil! Vintage altankasser udført i bemalet patineret jern i palæ-stil! Vintage altankasser udført i bemalet patineret jern i palæ-stil! Vintage altankasser udført i bemalet patineret jern i palæ-stil! Vintage altankasser udført i bemalet patineret jern i palæ-stil!
© TrappenOp.dk