Ekstraordinær Akoya-perlekæde med lås af 18 karat guld (44)

På lager
VARENR
4403
3.200,00 DKK
BESKRIVELSE

Ekstraordinær perlekæde bestående af Akoya perler i meget høj kvalitet, siddende i forløb. 

Perlekæden lukkes med en lås af 18 karat guld.

Perlekæden måler i alt 44 cm. De mindste perler i nakken måler 0,4 cm. i diameter og den største perle i fronten måler 0,8 cm. i diameter.

Disse saltvands-kulturperler er helt runde. Der et meget tykt lag lustre, på disse fine, meget ensartede perler. Perlerne har en meget flot og glat overflade. 

Akoya-perler er ikke kridthvide, de er mere gyldne og varme. Akoya-perler er mere værdifulde end ferskvandsperler (der også kan være i høj kvalitet). Det er to forskellige muslinger, der udvikler ferskvands - og saltvandsperler. Saltvandsperlerne er mere eksklusive på grund af deres meget runde form og deres helt fantastiske lustre (lag og glans i perlemor). De er desuden også svære at kultivere/producere, fordi der kun kan laves en perle i hver musling i modsætning til ferskvandsperler, hvor der kan produceres flere i hver.

Standen er helt i top. Der er knuder mellem perlerne på silkesnøren. Låsen er en klassisk lås fra omkring 1950. Den har muligvis været prydet med en meget lille fjordperle, men den er der i givet fald, ikke mere og jeg synes personligt ikke, den mangler på låsen.

Det er et virkelig god perlehalskæde i meget høj kvalitet!

© TrappenOp.dk