Et super fint gammelt fransk flueskab med græs-grøn bemaling!

På lager
VARENR
13012020_FranskFlueskab
895,00 DKK
BESKRIVELSE

Et super charmerende gammelt fransk flueskab i en fantastisk grøn farve!!

Skabet kommer desværre ikke helt til sin ret på billederne - farven især er meget svært at redigere, til den rette nuance, men forestil dig en sprød græsplæne. Knaldende grøn i en varm nuance, så er du ved at være der! Jeg erhvervede skabet på grund af farven - den er skøn!

Flueskabet er en gammel sag! Den er egentlig i fin stand! Der er et enkelt lille hul i nettet for på (det kan ses på billederne) og ellers er den patineret af tid og brug, men den er anvendelig - på ingen måder et skab man ikke kan anvende til forskelligt! (også her trækker billederne desværre ikke op - den er i væsentlig bedre stand i virkeligheden end den syner på fotos - men vi har gjort så mange forsøg og må konstatere, at billede-kvaliteten desværre ikke bliver bedre)

Låsen sad lidt skævt, så vi har sat en ny krog på, der gør, at det låser lidt nemmere!

Det fine gamle skab måler 44 cm. i bredde, 42 cm. i dybde samt 52 i højden!

Flueskabet kan desværre ikke være i en flyttekasse og skal derfor afhentes her ved køb. Alternativt er du velkommen til at kontakte mig på 4114 0800, for vi kører så meget rundt, at vi måske kunne finde ud af at komme fordi dig! De på webshoppen tilbudte fragt og portopriser gælder derfor ikke denne vare!

 

© TrappenOp.dk