Fantastisk høj hat i suveræn kvalitet fra Richmond! Hattestr. 57/58

På lager
SKU
22122019_RichmondHøjHat
1.200,00 DKK
BESKRIVELSE

En ægte Richmond og endda i en rimelig stor størrelse! Det er lidt af et fund!

Det legendariske Richmond er i den grad kendt for deres høje hatte (gentlemens supplies).

Hatten er i bedste stand, der er intet at bemærke. Den er beklædt med det blødeste, blanke muldvarpeskind samt et filtbånd. Der er ingen huller i skind eller afslidte pletter. Den står bare snorlige.

Indeni står den også rigtig pænt. Den er beklædt med skind samt silke i champagnefarvede nuancer. Hatten er stemplet Richmond to gange indeni, samt har det latinske logo. Ligeledes fremgår det at hatten er størrelse 57, men jeg synes den er så stor, at den også kan passe en 58.

Mål: 13 cm. i højde. Fra front til bagskygge 34 cm. Fra side til side: 25 cm. 

(NB: Hatten er endnu flottere i virkeligheden. Billederne yder den ikke helt retfærdighed - specielt på interiør. De hvide pletter eksisterer heller ikke)

 

Fantastisk høj hat i suveræn kvalitet fra Richmond!
Fantastisk høj hat i suveræn kvalitet fra Richmond! Fantastisk høj hat i suveræn kvalitet fra Richmond! Fantastisk høj hat i suveræn kvalitet fra Richmond! Fantastisk høj hat i suveræn kvalitet fra Richmond! Bagside Fantastisk høj hat i suveræn kvalitet fra Richmond! Hattestr. 57/58 Fantastisk høj hat i suveræn kvalitet fra Richmond! Interiør. Fantastisk høj hat i suveræn kvalitet fra Richmond! Hattestr. 57/58
© TrappenOp.dk