Filter
Shop efter
Nu filtreres efter
  1. Pris 8.000,00 DKK - 9.000,00 DKK Fjern denne vare
Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Guld & Diamanter

Her finder du de smukkeste danske vintage guld smykker! Alle smykker er nøje og særdeles selektivt udvalgt, grundigt gennemset og beskrevet, så smykkerne du modtager, lever op til dine forventninger.

Vi diamant-tester selv sten, så vi er 100 procent sikre på, at kan stå inde for de diamanter, vi sælger!

Når du vælger at købe danske vintage guldsmykker, får du ikke kun et stykke kunst håndværk, der er brugt timer på og kræset om, men smykket fortæller også sin egen lille bæredygtige historie om vores kultur-arv!

Guld smykker

Danske vintage guld smykker er typisk af høj kvalitet og mange af både de helt nye mestre samt de gamle guldsmede er anerkendte både i ind- og udland! Her finder du et spændende udvalg af nogle af de fineste eksemplarer på dansk smykkekunst! 

Vi sælger rigtig mange guldsmykker - især dame- & herreringe, øreringe og øreclips, en stor portion brocher fra midten af forrige århundrede og ikke mindst armbånd!

Vi har smykker både med og uden sten! Diamanter tester vi altid selv, så vi kan garantere for ægthed.

Hvis du forelsker dig i et smykke, kan du trygt handle dit guld smykke hos os. Vi garanterer for kvalitet og ægthed og skulle du mod forventning komme i en situation hvor du fortryder købet, har du altid 14 dages fuld returret.

Guld smykker 14 karat

Vi sælger rigtig mange smykker i 14 karat guld. Vi har også en del guldsmykker på 8 karat og et lidt mindre udvalg på 18 karat. Danske midcentury guldsmykker blev typisk udført i enten 8 eller 14 karat guld. Der er lavet utrolig mange smukke forgyldte smykker eller smykker i doublé, der er udført i et fantastisk håndværk - dem tilbyder vi naturligvis også! 

Ægte guld smykker

Alle guldsmykker vi sælger, er enten karat stemplede med de forskellige guldstempler eller også bliver smykkerne syretestet. Smykkerne bliver altid grundigt gennemgået, så vi kan garantere for ægthed og lødighed. 

Gamle guld smykker sælges

- men vi køber også! Du er altid velkommen til at skrive til os på TrappenOp@outlook.dk eller kontakte os på 4114 0800, hvis du har nogle du gerne vil sælge! 

 

 

 

 

 

© TrappenOp.dk