Kraftigt skønvirke armbånd fra Bernhard Hertz i 14 karat guld (18)

På lager
VARENR
3984
6.800,00 DKK
BESKRIVELSE

Et pragtfuldt antik skønvirke armbånd fra Bernhard Hertz.

Denne leddelte skønhed måler 18 cm. i længden og 1,2 cm. i bredden.

Leddene i armlænken er kraftige, men de er ikke massive. Nogle af leddene har små gennembrud i guldet i lodningerne i siden. Det er aldersbetinget slitage på et 100 gammelt armbånd. De små gennembrug kan ikke ses, medmindre du tager det af og ved hvad du leder efter. Det er heller ikke noget, der har nogen egentlig betydning (armbåndet har rigtig mange år tilbage i sig), men det skal selvfølgelig nævnes her.

Det smukke antikke armbånd er fuldstændig glat på undersiden og meget delikat at bære på armen. Det er tungt, men ikke for tungt og leddene kraftige. Det er et gedigent armsmykke i en virkelig god kvalitet. 

Armlænken fremstår i fineste stand, på ydersiden - det er ufatteligt at alle fronter på led fremstår i så fin stand. Armbåndet bærer præg af små reparationer på undersiden,  hvilket er helt normalt, det at man tilfører lidt ekstra guld, steder, hvor det trænger. Alle ældre smykker vil med tiden skulle forstærkes små steder. Stifter i leddene fremstår i god stand og er kraftige. Låsen er en rigtig god spadelås med sikkerhedshaspe på begge sider af låsen.

Armlænken er mester- samt 14 karat guld stemplet. 

Armlænken vejer hele 16 gram

Denne armlænke er elegant og tidsløs - og helt utrolig smuk!

 

© TrappenOp.dk