Vintage badeværelses-metal-skab med lyserøde hylder 52 x 54 cm.

På lager
VARENR
3623
1.200,00 DKK
BESKRIVELSE

Virkelig fint ældre medicin/badeværelses-skab i råhvidt bemalet metal.

Indvendigt er der de fineste lyserøde hylder. Greb osv. er af det lækreste chrom.

Skabet er fra midten af forrige århundrede (det er ikke reproduktion). Det er fransk og har stadig et gammelt "Røde Kors" klistermærke på.

Skabet er med dobbelte låger på fronten, der selvfølgelig kan svinges ud til siderne.

Skabet fremstår med en let patineret front (bemaling), hvad man kan forvente fra almindelig brugsslitage. Denne patinering er af den gode slags, der kun understreger alder. Indeni står den også rigtig pænt, nogle er hylderne er revnede. De er ikke gået fra hinanden, men sker der, kan de sagtens limes og anvendes igen. Du ville ikke kunne se, at de er limede når de ligger på plads i skabet (plastikhylderne er rigtig 1960´er plastik - det er ikke super massivt, som plastik i dag). Hylderne er fuldstændig anvendelige, både med og uden limede revner.

Mål: Bredde: 52 cm. Højde 54 cm. Dybde 19 cm.

Der medfølger nøgle til skabet. Skabet kan stå eller hænge.

Det er et mega cool skab og vil være genialt selvfølgelig på et badeværelse eller alternativt på et pigeværelse til makeup og småting.

Skabet er desværre svært at sende, så den skal afhentes her ved køb. De på webshoppen tilbudte fragt og portopriser gælder ikke denne vare. Må du bare eje skabet og er forhindret i at afhente, er du velkommen til at kontakte mig på 41140800, så må vi finde en løsning.

 

© TrappenOp.dk