Vintage stort skuffe-møbel, sortbemalet med fine gamle messing-beslag

På lager
VARENR
2776
3.500,00 DKK
BESKRIVELSE

Toplækkert gammelt skuffe-møbel, der er malet sort og har fine messing-beslag.

Det er èt stort samlet møbel, i stil med arkivskufferne. Skufferne er med aftagelig bund. Skuffedariet er meget anvendeligt. Der er gode dybe skuffer, der virkelig kan være noget i. Skuffedariet har nogle vældig hyggelige papirs-etiketter, såsom føsdas-kram, Føntørrer osv.

Skuffedariet er i virkelig fin stand. Bemalingen er pæn, men let patineret (bemalingen er ikke super gammel, så der sker ikke noget ved at male den sort igen) Alle skufferne er rigtig pæne og velholdte (de er på ingen måder beskidte etc.). Den er lige klar til anvendelse.

Møblet måler 54 cm. i bredden. 67 cm. i højden samt 42 cm. i dybden. Da skuffedariet er af en form for massiv træ, er det ret tungt. Den er beregnet til at hænge på væggen (der er ophængsbeslag bagpå) eller stå, som på billedet.

Dette møbel kan desværre ikke sendes som pakkepost, men du er velkommen til at kontakte mig på 41140800, så kan vi måske finde ud af noget med levering, hvis du ikke selv har mulighed for at afhente. De på webshoppen tilbudte fragt og portopriser gælder ikke denne vare.

 

© TrappenOp.dk