Sjældent sæt vintage designer væglamper fra franske SCE, model Normandy Liners (2)

På lager
VARENR
3263
2.800,00 DKK
BESKRIVELSE

Et helt vildt fund, (synes jeg ihvertfald selv) da jeg fandt disse über cool væglamper fra det franske luksus lampe mærke SCE.

Væglamperne hedder Normandy Liner og er "kopier" produceret i 1970´erne af væglamper, der prydede den franske luksusliner SS Normandie, der havde dens jomfrurejse i 1935.

Lamperne fra SS Normandie var ren Art Deco-stil. Disse væglamper er Art Deco møder 1970´erne. De er mega flotte.

Jeg har i alt 4 stks af disse sjældne væglamper og de sælges parvis.

Lamperne er udført af en kumme af chrom, med en hvidbemalet bagside. På fronten hænger et gitter af lyseblå, ja, nærmest turkise gennemfarvede glas lameller. Elpæren sidder i kummen og sørger for at lyset kommer ned igennem bunden og ud igennem disse glasgitre.

Der er huller til vægophæng i selve kummerne. Bagsiden af chrom er ren design og giver en form for spejlrefleks, der understreger Art Deco-stilen.

Det er væglamper, der er geniale i en entre, som sengelamper eller måske en stue, hvor de kan hænge hele vejen hen. De er meget stilede og kræver (efter min smag) noget plads. De giver ikke ret meget lys, så de henvender sig til dig, der ligesom jeg, elsker smukke gamle designer lamper, for designet og lysfaldets skyld, mere end måske reel funktion.

Lamper fremstår alle fuldstændigt originale. 

De er alle i ret god stand. Der er minimale nag på glasgitre (det er virkelig lidt). Chromet fremstår ligeledes pænt med almindelig brugsslitage.

Mål: Bredde 40 cm. Højde 27 cm. Dybde 20 cm.

Lamperne er mega svære at få taget gode billeder af, men de kan googles hvis det kan hjælpe evt besigtiges i butikken

Sættet kan sendes.

 

© TrappenOp.dk