Vintage Tivoli-lampe eller trafiklys. Messing stand med 3 flexible arme med forskelligt farvede skærme.

På lager
VARENR
3046
1.000,00 DKK
BESKRIVELSE

En af de super eftertragtede Tivoli-lamper. 

Denne model er den helt originale. Stander udført i messing med fod af sort metal. Den har de klassiske tre arme, der alle er flexible, ligeledes i messing. Alle arme har afbrydere af bakelit. Skærmene er med kulørte striber. Den ene er blå, den anden rød og den sidste er gul. Den gule skærm ser på afstand lidt ensfarvet ud, for den falder lidt i med grundfarven på skærmen - men den er original og stribet, som de andre.

Lampen er i rigtig fin patineret stand. Alle skærmene har udfordringer. De mangler en lamel, her og der og nogle steder har en tidligere ejer brugt et par korssting, til at sy dem sammen. MEN den holder stadig fuldstændig stilen. Du kan dreje skærmene lidt (specielt den røde er lidt medtaget), da ingen af skærmene er i så dårlig stand, at de ikke er fede.

Men kom selv og tjek den ud eller se billederne med zoom.

Mål: Selve standeren måler 124 cm. Hertil kommer de flexible arme med skærme, der hvis de stritter lige op, øger højden med 46 cm.

Lampen kan desværre ikke sendes med posten, så de på webshoppen tilbudte fragt og portopriser gælder ikke denne vare.

Vil du gerne købe lampen og har du ikke mulighed for at afhente selv, er du velkommen til at kontakte mig. Så finder vi en løsning på levering (41140800)

© TrappenOp.dk