Meget smuk og super lækker vintage stola i sølv-ræv!

På lager
SKU
04062019_stolaræv
2.200,00 DKK
BESKRIVELSE

En særdeles lækker vintage stola i polar ræv! Farven er brun med sølv pigge hvilket er polar-rævens sommer-pels!

Denne stola er i fantastisk stand. Den er tyk og vamset i pelsen, virkelig kvalitets pels med en udsøgt tæthed og farve. Standen er helt i top, der er intet at bemærke. (pelsen fælder selvfølgelig ikke)

Pelsen er ikke figursyet og er derfor en onesize. Den er til at slynge om skuldrene og for at fastgøre den, er der et lukketøj fastsyet på fronten. (hægte og flexibel strop)

Stolaen har et meget mørkebrunt/sort interiør i silkesatin. Dette er også i fineste stand! Stolaen har også fastsyet ophængs-strop.

Mål: Når stolen ligger ned måler den 95 cm. lige over fra ende til anden. Bredde 28 cm. 

Dette er en pels stola, du kan have glæde af i rigtig mange år!

Der er bare intet som en pels, der kan få et kjole-dress til at ligne en million! Denne pels er også velegnet til at have over en vinterjakke, måske en læderjakke!

Vintage stola af polar-ræv & silkesatin i suveræn kvalitet!
Vintage stola af polar-ræv & silkesatin i suveræn kvalitet! Vintage stola af polar-ræv & silkesatin i suveræn kvalitet! Vintage stola af polar-ræv & silkesatin i suveræn kvalitet! Vintage stola af polar-ræv & silkesatin i suveræn kvalitet! Vintage stola af polar-ræv & silkesatin i suveræn kvalitet! - smukke ryg Vintage stola af polar-ræv & silkesatin i suveræn kvalitet! - interiør!
© TrappenOp.dk