Smukkeste, lækreste vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri.

På lager
SKU
25042019_polarrævstola
2.400,00 DKK
BESKRIVELSE

Den helt vidunderlige pels stola er kreeret hos Buntmageriet hos Magasin Du Nord for mange år siden!

Pelsen er i højeste kvalitet! Farven er sublim (hvis du undrer dig over det er polar-ræv og den er lysebrun, er det fordi rævene har den farve om sommeren. De bliver hvide om vinteren!) Stolaen, der er syet sammen af to lange stykker er i den bedst tænkelige stand! Den holder farve, kvalitet og der er ikke et hår der fælder, når du banker på den. Den kan du have glæde af i rigtig mange år!

Interiøret er i silkesatin og i ligeså fin stand! Der er hægtelukning lige omkring taljen!

Det er simpelthen den lækreste pels stola!

En pels stola kan du bruge over en kjole til fest (så ligner du altid en million i tøjet) desuden er den genial over, for eksempel, en læderjakke om vinteren!

Mål: Længde 160 cm. Bredde 25 cm. 

Vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri.
Vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri. Vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri - ryg! Vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri. Smukkeste, lækreste vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri. Smukkeste, lækreste vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri. Smukkeste, lækreste vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri. Smukkeste, lækreste vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri. Smukkeste, lækreste vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri. Vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri. Smukkeste, lækreste vintage pels stola af polar-ræv fra Magasins Buntmageri.
© TrappenOp.dk