Super cool bordlampe fra Jo Hammerborg for Lyfa, model Beta

På lager
VARENR
14032020_JoHammerborgBetaBordlampe
3.200,00 DKK
BESKRIVELSE

En super cool vintage bordlampe fra Jo Hammerborg, produceret af Lyfa.

Modellen hedder Beta.

Bordlampen er designet med en delvis flexibel messing hals, en sort lakeret metal-skærm, kobber-hoved samt en fod af noget sort bemalet metal af en slags (foden er meget tung). Over foden sidder en lækker, flytbar detalje af teak træ! Under bunden står den på 4 fødder, der ligeledes skjuler søm. Tænd/sluk knap af bakelit.

Stand: 

Lampen er i rigtig god stand!! Alt er original på den - selv søm og den virker selvfølgelig perfekt!!

Jeg beskriver altid mine varer ned i de mindste detaljer især med hensyn til stand. Så ved du helt nøjagtigt hvad du køber:

Foden har minimal slitage af bemaling på hjørnerne (vi taler millimeter). Den sortlakerede skærm har nogle meget små ridser i lakeringen (ligesom i rigtig små). Hvis de små nister af hvid generer, så giv den eventuelt lidt sort skosværte eller lignende - det har jeg gjort og det virker uden den er fedtet bagefter. Kobberet på hovedet er lidt sort på grund af almindelig brug. Jeg kan umiddelbart ikke pudse det af med Brasso, men jeg er sikker på, der findes andet der kan rense kobber. Under foden er der fire dupper. Dupperne er ligesom dobbelte. De øverste dupper helt oppe under lampen er der allesammen, men den ene underdup mangler, hvilket gør at lampen på det ene hjørne står på sømhovedet. Den står fint alligevel, men sæt eventuelt en filtpude på, så er den tiptop! (Det er ikke noget der kan ses )

Mål: Som den står på billedet måler den 42 cm. Halsen er flexibel og højden kan derfor indstilles. Foden måler 10 x 16 cm.

Lampen kan sendes!

 

 

 

 

© TrappenOp.dk