Vintage væg-ur fra Georg Jensen designet af Henning Koppel. Dia. 22 cm.

På lager
SKU
13022020_GeorgJensenHenningKoppelUr
1.400,00 DKK
BESKRIVELSE

Det lækreste vægur fra Georg Jensen, designet af Henning Koppel!

Det super-fine ur er stadig i produktion og kan købes hos udvalgte guldsmedebutikker. Dette ur er vintage og har nogle detaljer, som de nye ikke har. Selve ur-skiven er ikke hvid, men har den her fine 1960´er nuance af meget lys brun/gul. (Farven minder om lakrids-is) Selve rammen er af blank stål, viserne er sorte. 

Den er efter min smag, nogle niveauer mere lækkert end de nye, der bliver produceret idag (og så er der slet ikke lige så mange af dem - jeg har ikke fundet en eneste på nettet)

Uret er i fineste stand. Meget let brugsslitage på stål (ingen-til-minimale brugsridser) Rammen har heller ikke nogle buler etc. Der er bare intet at bemærke.

Bagpå sidder det gamle røde Georg Jensen  - HK, Denmark, klistermærke. Ligeledes er der et Gefa klistermærke. 

Den virker selvfølgelig og er lige til at hænge op. Den bruger et almindeligt AA batteri og tikker meget svagt. (Du skal helt hen til for at høre det)

Uret måler 22 cm. i diameter. Rammen er 6,5 cm. Der er selvfølgelig gjort klar til ophæng bag på!

 

 

Vintage væg-ur fra Georg Jensen designet af Henning Koppel.
Vintage væg-ur fra Georg Jensen designet af Henning Koppel. Vintage væg-ur fra Georg Jensen designet af Henning Koppel. Vintage væg-ur fra Georg Jensen designet af Henning Koppel. Vintage væg-ur fra Georg Jensen designet af Henning Koppel.  Bagside/Klistermærke
© TrappenOp.dk