Super fint vintage sybord i teak træ i et enkelt & klassisk design, 1960.

På lager
SKU
08052019_sybordteak
850,00 DKK
BESKRIVELSE

Et lækkert sybord eller sengebord måske, med udtræksskuffe med udtagelig rumdeler til alle mulige småting.

Sybordet er lavet af teak og står på hjul. Det er lavet omkring 1960. 

Sybordet er i rigtig god stand, det har en lille smule brugsslitage, som du kan se på det største billede, men det er bare kosmetiske småting, der stammer fra almindeligt brug. Der er ingen dybe ridser eller lignende man ikke kan slibe væk og give lidt olie, måske med tiden. Der er ingen afslag. Heller ikke i skuffen eller på bakken.

Bordet måler: Bredde 67 cm. Dybde 46 cm. Højde 53 cm.

Bordet skal afhentes her ved køb. Du er også velkommen til at kontakte os på 4114 0800, så finder vi en løsning, hvis du ikke selv har mulighed for at afhente. De på webshoppen tilbudte fragt/portopriser gælder ikke denne vare.

Vintage sybord i teak træ i enkelt & klassisk design
Vintage sybord i teak træ i enkelt & klassisk design Vintage sybord i teak træ i enkelt & klassisk design - bordplade Vintage sybord i teak træ i enkelt & klassisk design - bordplade Vintage sybord i teak træ i enkelt & klassisk design - side Super fint vintage sybord i teak træ i et enkelt & klassisk design, 1960. Super fint vintage sybord i teak træ i et enkelt & klassisk design, 1960. Vintage sybord i teak træ i enkelt & klassisk design - udtræksskuffe
© TrappenOp.dk