Super smukt midcentury sofabord i massivt teaktræ med blå kakler!

På lager
SKU
21042019_sofabord
1.400,00 DKK
BESKRIVELSE

Det er et virkelig smukt sofabord i teak træ fra midten af forrige århundrede!

Skrivebordet er i et tungt & lækkert design med en hylde under! Jeg kender ikke designeren bag!

Den er i formidabel stand! Der er intet at bemærke ud over almindelig let brugsslitage. Bordet har lige fået olie, derfor det kan se ud på billederne, som om der er nuance-forskel (det er ikke tilfældet)

Bordpladens tykkelse er over 4 cm. tyk! Den har kraftige konkave ben (de bliver smallere jo længere ned mod gulvet du ser)

Der er de smukkeste blå kakler i et fint design, på den ene side af bordpladen - disse er fuldstændig intakte og passer perfekt til teak-træet!

Bordet måler 150 cm.  i længden samt 60 cm. i dybden. Højde 52 cm.

Borden skal på grund af størrelsen, afhentes her ved køb! De, på webshoppen tilbudte fragt/porto priser gælder ikke denne vare.

 

 

 

Vintage midcentury sofabord i massivt teaktræ med blå kakler!
Vintage midcentury sofabord i massivt teaktræ med blå kakler! Vintage midcentury sofabord i massivt teaktræ med blå kakler! Vintage midcentury sofabord i massivt teaktræ med blå kakler! Vintage midcentury sofabord i massivt teaktræ med blå kakler! - kakler! Vintage midcentury sofabord i massivt teaktræ med blå kakler! Vintage midcentury sofabord i massivt teaktræ med blå kakler! Vintage midcentury sofabord i massivt teaktræ med blå kakler!
© TrappenOp.dk