To super lækre høje vintage taburetter i chrom med sæder af sort kunstlæder! Prisen er for sættet!

På lager
SKU
04022020_taburetterChrom
750,00 DKK
BESKRIVELSE

Et sæt super cool høje taburetter med stel af blank chrom og sæder af sort kunstlæder i virkelig fin stand!

Taburetterne er i rigtig fin stand. De er ikke nye, men vintage. Sæderne står snorlige, blanke i kunstlæderet og er på ingen måder fladtrykkede. Selve stellet fremstår også i fin stand. Der er lidt patina i chromet (på den del af chromet der udgør bunden) i form af små begyndende (overfladiske) rustpletter. Det er meget lidt, men det skal nævnes her! 

Taburetterne er skønne at sidde på!

Mål: Højde/siddehøjde: 78 cm. Diameter på sæde: 34 cm. Diameter på sokkel: 35 cm. 

Prisen er for sættet!

Da sættet er for stort til en flyttekasse, skal taburetterne hentes her ved køb. Alternativt kan du kontakte os på 41140800, så finder vi helt sikkert en løsning, hvis du ikke selv kan afhente. De på webshoppen tilbudte fragt og portopriser gælder derfor ikke denne vare.

 

To super lækre høje vintage taburetter i chrom med sæder af sort kunstlæder!
To super lækre høje vintage taburetter i chrom med sæder af sort kunstlæder! To super lækre høje vintage taburetter i chrom med sæder af sort kunstlæder! To super lækre høje vintage taburetter i chrom med sæder af sort kunstlæder! To super lækre høje vintage taburetter i chrom med sæder af sort kunstlæder! Fødder To super lækre høje vintage taburetter i chrom med sæder af sort kunstlæder! Sæder!
© TrappenOp.dk