Vintage cape af lysebrun ræv, syet i baner fra 1930-1940

På lager
VARENR
2818
1.200,00 DKK
BESKRIVELSE

En fantastisk ældre cape i bane-syet ræv (banesyet vil sige at under-fóret (silke-stof) er synligt mellem stykkerne af pels). Det er ret flot og kan ses hvis pelsen bliver strukket ud, når du har den på)

Pelsen er af ældre dato, den er i sin tid syet hos en Buntmager i Odense, der hed Døring. (det var den gang, det kun var den økonomiske elite, der havde råd til en pels som denne)

Capen er virkelig flot håndværk. Den er syet med indvendig skuldre. Det betyder at den kan ligge på dine skuldre uden at falde af og desuden stå åben. Foran kan du lukke den med rævens poter. Synes du det bliver for meget, kan du klippe poterne af (det gør jeg nogle gange) uden det kan ses. Capen kan eventuelt lukkes med en broche efterfølgende (hvis den skal lukkes)

Inderfóret er brunt silkesatin. Pelsen er onesize, den måler 40 cm. ned over ryggen.

Pelsen er nogle steder lidt slidt. Det er længden, der mangler på nogle af de nederste pels hår, så der er ingen bare pletter eller lignende. (du kan børste den lidt op - der er pels taknemmeligt at have med at gøre) Men den er stadig i god stand med rigtig flot fór.

Du får en skøn pels, der er tilbage fra 1930-1940, du stadig kan have glæde af i mange år. 

(NB Pelsen fælder ikke, jeg sælger kun pels du kan have glæde af i mange år fremadrettet, hvis du opbevarer dem korrekt og ikke i plastik.)

© TrappenOp.dk