Om TrappenOp.dk

TrappenOp.dk er et skattekammer af luksus vintage, vintage smykker, antik & design.

Et univers af kvalitet, historie og karisma, hvor du kan forkæle dig selv med fund, som får en særlig plads i dit hjerte. Der er lagt utallige timers detektivarbejde samt en stor mængde viden og erfaring i at skabe et originalt koncept, for elskere af unikke ting og luksus af høj kvalitet.

TrappenOp.dk har nogle dygtige samarbejdspartnere, som vi flittigt benytter. Blandt andet vores egen guldsmed, der gør os enormt flexible inden for eksempelvis ændring af ringstørrelse, polering etc. 

Søger du efter en unik og personlig stil, som ingen kan kopiere?

Så er dette stedet hvor du trygt kan lader dig inspirere, vælge, købe og nyde, vi vil gøre alt vi kan, for at gøre dit køb til en skøn oplevelse.

Anne Rømer Holm Indehaver:

Min ambition med TrappenOp.dk er at dele min passion for god smag og mit talent for at finde specielle ting.

Målet med TrappenOp.dk er at skabe et sikkert sted, for dig at handle, hvor ægthed ikke er til diskussion, og hvor alt er beskrevet og fotograferet i mindste detalje. Hos TrappenOp.dk betyder det alt, at du som kunde er glad og tilfreds med dit køb og vi bestræber os på, at yde en høj service. 

Jeg er selv kræsen samler - jeg samler faktisk så meget, at jeg kan fylde en butik med smukke vintage ting, som alle er udvalgt en-til-en. Selv den mindste lille ting, er håndplukket af mig, fordi jeg synes den er fantastisk.

Alt dette kan lade sig gøre, fordi jeg har mange års erfaring og så stort et netværk, at jeg har adgang til ting, der er næsten umulige at finde.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til varer, fragt etc.

Velkommen hos TrappenOp.dk

 

© TrappenOp.dk