Handelsvilkår

KONTAKT

MOBIL 41140800
ELLER SEND EN E-MAIL TIL trappenop@outlook.dk

BUTIKKEN ER FRA APRIL 2024 ÅBEN ALLE TORSDAG 14.30 - 18.00

VI ÅBNER OGSÅ MEGET GERNE BUTIKKEN FOR DIG, EFTER AFTALE!

FRAGT

FRAGT - VÆLG DEN FORM, DER PASSER DIG BEDST!
Hos TrappenOp.dk vælger du selv den fragtform, der passer dig bedst. Jeg benytter normalt GLS (de bringer også ud om lørdagen), eller PostNord. Men du bestemmer! Hvis du vil have en anden fragtform, finder vi ud af det, du er altid velkommen til at kontakte mig. Visse varer, som f.eks. møbler og andre større ting sendes med fragtmand. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvad du vælger. Du kan selvfølgelig også vælge selv at komme forbi og hente dine varer.

NB: ALLE FORSENDELSER ER FORSIKREDE

LEVERING

Lynhurtig levering 2-3 hverdage!! Vi bestræber os på, at få varen pakket samme dag/aften, du bestiller og får den derefter afleveret til forsendelse den følgende morgen. Dette betyder, at du som hovedregel har din pakke klar til afhentning/levering to dage efter bestilling (hverdage).

Du kan selv vælge afhentnings-sted.
Privatpakke uden omdeling fra kr. 49,-
Privatpakke med omdeling kr. 59,- Prisen gælder for pakker der vejer op til 5 kg inkl. emballage.
Du modtager automatisk status via e-mail og SMS.
Vi tilbyder gratis indpakning og emballage for småpakker op til 5 kg, der er egnet til at sende med Postnord/GLS.

Vi tilbyder desuden GRATIS FRAGT VED KØB OVER 800,- DKK for forsendelser i Danmark (det er under forudsætning af, at de købte effekter forsvarligt kan sendes i en flyttekasse og at vægten ikke overstiger 5 kg samlet)

VIL DU HENTE SELV?

Vælg 'Selvhenter' som fragtform
Dine varer kan afhentes indenfor 4-5 dage, mod forudgående aftale. Afhentning kan forlænges (næsten) lige så lang tid du ønsker det, bare du giver besked herom og vi får lavet en aftale omkring det.

FORTRYDELSESRET - 14 DAGES FULD RETURRET

TrappenOp.dk tilbyder 14 dages fuld returret excl. gebyrer til 3. parts leverandører, såsom fragt/porto og gebyr ved betaling med mastercard (3 % af købssum) og fra oktober 2023 mobilepay (1 % af købssum)

Hvis du fortryder dit køb, afholder du selv portoudgifter til returnering.

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag, de modtages. Varen skal være afsendt fra dig hurtigst muligt og max. 3 uger efter køb.

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen tilbageleveres i ringere stand og mængde. 

Fortrydelsesretten bortfalder ligeledes, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Da der er tale om primært brugte varer, må man forvente brugsslid. TrappenOp.dk sørger for at fotografere og beskrive varen professionelt, så du, som kunde, har alle relevante oplysninger på varen inden køb.

Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Ligeledes bærer du risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal returneres i original indpakning (fx smykkeæske) og emballage (æske), som da du modtog pakken. Er smykkeæsker beskadiget pga ukorrekt emballage fratrækkes 75,- kr. 

HUSK: Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. TrappenOp.Dk vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris som er 98 kr.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen:

Returadresse: TrappenOp, Hvidbjergvej 12, 7080 Børkop

Har vi aftalt en reservation og er der betalt et depositum, får du ikke det betalte depositum retur, hvis du alligevel ikke ønsker varen.

Varer, der er købt i butikken, er købt som beset! Her gælder kun returret, hvis det er aftalt specifikt på den enkelte vare.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Når dine varer er pakket og faktureret herfra, kan webshoppen ikke tilbageføre dine penge, hvis du fortryder købet, idet vi hverken har adgang til eller gemmer dine kort oplysninger - det er derfor vigtigt, at du ligger en lille seddel i pakken eller sender os en mail vedrørende, hvor du ønsker beløbet returneret til. Vi kan tilbageføre via mobilepay eller via bankoverførsel (Husk kontonummer/reg.nr. ). 

SÅDAN HANDLER DU

Bestilling - trin for trin:

1. Find den ønskede vare.
2. Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet "tilføj kurv".
3. Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere, og gentage ovenstående proces. Fortryder du indholdet, kan du slette på sletknappen.
4. Herefter vælger du 'gå til bestilling', hvor din købsliste vil fremgå.
5. Derefter går du til bestilling og indtaster dine data & vælger leveringsmetode. Herefter klikker du på 'Næste'.
6. Det næste skærmbillede vælger du betalings-form. Husk at sætte flueben i "bekræft handelsbetingelser" Klik derefter 'Godkend og betal' for at bekræfte din ordre og de indtastede oplysninger.
Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger.
Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

Kan du ikke umiddelbart finde en ordrebekræftelse fra os, er det en god ide, at tjekke dit spamfilter/uønsket mail. Ordrebekræftelsen sendes nemlig automatisk af webshoppen efter succesfuld bestilling af varen, så du skulle gerne have modtaget den.

BETALING

TrappenOp.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard samt Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen bliver pakket og er klar til afsendelse.

Du kan selvfølgelig også bankoverføre til vores konto i Vestjysk Bank. Reg.nr. 9712 Kontonr. 6580756830.

Hvis du bor i et andet land end Danmark skal du bruge følgende koder:

SWIFT/BIC: VEHODK22 samt IBAN: DK3197120745746721

MOMS

Antikke og brugte varer sælges efter de specielle regler og lovkrav vedrørende brugt moms. Du kan som køber, derfor ikke fradrage købsmoms. Når du handler med TrappenOp.dk vil der derfor ikke fremgå moms på din faktura, når dit køb gælder antikke og brugte varer.

SIKKERHED

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. TrappenOp.dk benytter EPay som betalingsgateway med 3D-Secure, samt SSL (Secure Socket Layer) der krypterer alle dine kortoplysninger. Det betyder, at uvedkommende (herunder trappenop.dk) ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Beløbet hæves først på din konto, når varene er klar til at blive pakket og sendt fra TrappenOp.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Er du betænkelig ved nethandel, så kan vi oplyse om, at du altid er sikret mod misbrug, når du gennemfører en online betaling med betalingskort hos TrappenOp.dk. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt, og ikke har kendskab til transaktionen. Desuden benytter vi altid 3D-secure, hvor du via din mobil for en kode, du skal benytte, som er med til at verificere, at du er rette ejer af dankort etc. Du har ingen selvrisiko, i tilfælde af, at dit kort skulle være misbrugt i en netbutik, der benytter kryptering (SSL (Secure Socket Layer)) som TrappenOp.dk. Dermed er du faktisk bedre sikret end i en fysisk butik, hvor du har en selvrisiko, hvis dit Dankort misbruges ved brug af pinkode.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger der registreres på TrappenOp.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos trappenop.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem EPay.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos TrappenOp.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl og udsolgte varer.

© TrappenOp.dk