Handelsvilkår

KONTAKT

RING TIL MIG (Anne) PÅ TELEFON 4114 0800
ELLER SEND EN E-MAIL TIL trappenop@outlook.dk

BUTIKKEN ER ÅBEN HVER LØRDAG KL 14-17 (MELLEM 1. APRIL TIL DEN 31. OKTOBER) SAMT EFTER AFTALE!

FRAGT

FRAGT - VÆLG DEN FORM, DER PASSER DIG BEDST!
Hos TrappenOp.dk vælger du selv den fragtform, der passer dig bedst. Jeg benytter normalt GLS. Men du bestemmer! Hvis du vil have en anden fragtform, finder vi ud af det, du er altid velkommen til at kontakte mig. Visse varer, som f.eks. møbler og andre større ting sendes med fragtmand. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvad du vælger. Du kan forøvrigt også vælge selv at komme forbi og hente dine varer.

LEVERING MED GLS (FORSIKRET PAKKEPOST)

Lynhurtig levering 2-3 hverdage. Du kan selv vælge afhentnings-sted.
Privatpakke uden omdeling kr. 39,-
Privatpakke med omdeling kr. 59,- Prisen gælder for pakker der vejer op til 5 kg inkl. emballage.
Du modtager automatisk status via e-mail og SMS.
Vi tilbyder gratis indpakning og emballage for småpakker op til 5 kg, der er egnet til at sende med GLS.

Vi tilbyder desuden GRATIS FRAGT VED KØB OVER 800,- DKK (det er under forudsætning af, at de købte effekter forsvarligt kan sendes i en flyttekasse og at vægten ikke overstiger 5 kg samlet)

VIL DU HENTE SELV?

Vælg 'Selvhenter' som fragtform
Dine varer kan afhentes indenfor 1-2 dage, mod forudgående aftale.

RETURNERING/RESERVATION - 14 DAGES FULD RETURRET

Du kan få dine penge tilbage, hvis du fortryder dit køb.

Hvis du fortryder dit køb, afholder du selv portoudgifter til returnering.

Returadresse fremgår af faktura.

Jeg behandler returvarer så hurtigt som muligt, og max. 4 hverdage efter modtagelsen - indenfor det tidsrum har du også dine penge retur.

Få uddybet reglerne for returnering i handelsvilkårene nedenfor.

Har vi aftalt en reservation og er der betalt et depositum, får du ikke det betalte depositum retur, hvis du alligevel ikke ønsker varen.

Varer, der er købt i butikken, er købt som beset! Her er der kun retur-ret, hvis det er aftalt specifikt med mig.

HANDELSVILKÅR

Bestilling - trin for trin:

1. Find den ønskede vare.
2. Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet "tilføj kurv".
3. Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere, og gentage ovenstående proces. Fortryder du indholdet, kan du slette på sletknappen.
4. Herefter vælger du 'gå til bestilling', hvor din købsliste vil fremgå.
5. Derefter går du til bestilling og indtaster dine data & vælger leveringsmetode. Herefter klikker du på 'Næste'.
6. Det næste skærmbillede vælger du betalings-form. Husk at sætte flueben i "bekræft handelsbetingelser" Klik derefter 'Godkend og betal' for at bekræfte din ordre og de indtastede oplysninger.
Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger.
Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

BETALING

Trappenop.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard samt Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen bliver pakket og er klar til afsendelse.

Du kan selvfølgelig også bankoverføre. Hvis du bor i et andet land end Danmark skal du bruge følgende koder:

SWIFT/BIC: JYSPDK2G samt IBAN: DK3197120745746721

MOMS

Antikke og brugte varer sælges efter de specielle regler og lovkrav vedrørende brugt moms. Du kan som køber, derfor ikke fradrage købsmoms. Når du handler med trappenop.dk vil der derfor ikke fremgå moms på din faktura, når dit køb gælder antikke og brugte varer.
På nye varer er der tillagt almindelig dansk købsmoms på varens pris. Købsmomsen vil fremgå af din faktura og købsmomsen kan fratrækkes.

SIKKERHED

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. TrappenOp.dk benytter QuickPay som betalingsgateway, der krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende (herunder trappenop.dk) ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Beløbet hæves først på din konto, når varene sendes fra trappenop.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Er du betænkelig ved nethandel, så kan vi oplyse at du altid er sikret mod misbrug, når du gennemfører en online betaling med betalingskort hos trappenop.dk. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt, og ikke har kendskab til transaktionen. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort skulle være misbrugt i en netbutik, der benytte SSL (som trappenop.dk). Dermed er du faktisk bedre sikret end i en fysisk butik, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr, hvis din Dankort misbruges ved brug af pinkode.

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen tilbageleveres i ringere stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Da der er tale om primært brugte varer, må man forvente brugsslid. TrappenOp.dk fotograferer og beskriver varen professionelt, så du, som kunde, har alle relevante oplysninger på varen.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til det kort, der er benyttet ved betaling. Dette sker inden for få dage. Alternativt kan du vedlægge information om dit registreringsnummer og kontonummer. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

REKLAMATION

TrappenOp.dk yder 2 års reklamationsret på nye varer i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles trappenop.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder trappenop.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Der er ikke reklamationsret på brugte varer.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til nedenstående mail adresse samt fysisk adresse, der fremgår af faktura.

Email: trappenop(@)outlook.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger der registreres på TrappenOp.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos trappenop.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem QuickPay.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos trappenop.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos TrappenOp.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra TrappenOp.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Forbehold for prisfejl og udsolgte varer

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl og udsolgte varer. Skulle din bestilling være berørt heraf, bliver du automatisk kontaktet af en af vores medarbejdere indenfor 24 timer på hverdage.

 

 

© TrappenOp.dk