Vintage cape banesyet af sort silkesatin og polarræv

På lager
VARENR
3230
1.200,00 DKK
BESKRIVELSE

En meget let og lækker vintage pels-cape.

Capen er syet i sort let skinnende silkesatin og baner af polarræv (på skuldrene er pelsen syet på som cirkler, hvilket er ret fint). Capen er designet på den måde, at pels og stof nærmest skiftevis har en bane (der er dog væsentligt mere pels end stof). Men den sorte silkesatin er synlig.

Denne smukke vintage cape er særdeles velegnet til en stor kjole men også til have over fx. en sort læderjakke. Det er en cape, der fylder noget. Der er syet skuldre i den, så den ligger lækkert på. Den er på en måde lidt rå og måske knap så (fin) som nogle af de andre modeller, jeg har til salg.

Capen vejer utrolig lidt, hvilket også gør den velegnet over en jakke/frakke.

Capen bliver holdt lukket med to stykker pels (der var engang poter på, men dem har jeg klippet af og syet det hele sammen igen). Du kan vælge at fjerne de to stykker helt og så evt. lukke capen med en broche istedet, men de fungerer fint og bindes nemt.

Capen er i rigtig fin stand, det er god kvalitet polarræv, stoffet er intakt og blankt over det hele og inderfóret (der er af sort bomuld med fine syede mønstre på) fremstår knivskarpt. (blitzen er lidt hård ved farven, der er helt sort)

Capen er fra midten af forrige århundrede, så den er ikke ny, men til gengæld meget velholdt. Det er en cape, du kan have i rigtig mange år, hvis den bliver opbevaret korrekt (hvilket vil sige, aldrig i plastik og heller ikke fugtigt)

Capen måler: 38 cm. fra nakke til ryg. Samlet længde 95 cm. Capen er absolut one-size. Den kan passe alle.

© TrappenOp.dk