Stor vintage luksus cape af råhvid kanin i stor størrelse (42-50)

På lager
VARENR
3734
3.500,00 DKK
BESKRIVELSE

Det er godt nok lidt af en sjældenhed, at bare finde en stor cape i denne kvalitet, men også at finde i den stand.

Den er simpelthen så smuk, denne store cape af diskret banet råhvid kanin. Pelsen er silkeblød og helt fantastisk.

Capen er designet med skuldersyning - det vil sige, at den konstrueret sådan at den hviler perfekt på skuldrene uden at glide af eller ned. I denne cape er der syet skulderpuder i også. Der er desuden hægtelukning foran ved halsen. Den sidder perfekt!

Capen er ret stor, både i størrelse men også i form. Det er næsten en hel lille jakke.

Mål:

Skulder til skulder 52 cm. (jeg en 36 og den er meget for stor til mig - den kan passe fra omkring str. 42 og opefter. Da den ikke har anden form end skuldre er den ret flexibel og kan passe flere større størrelser.)

Ryggen måler  60 cm. fra nakke og ned til lænden.

Capen fremstår i rigtig flot stand. Det er fineste, kraftig kaninpels i rigtig god stand, der selvfølgelig ikke fælder eller på anden måde virker lidt træt. Udenpå er der absolut intet at bemærke.

Foret indeni er det fineste cremefarvede bomulds-satin. Der syet hanke i hver side, du kan putte armen igennem så du fixerer capen når du går eller skal danse.

Foret har en mørk plet, der har været der i mange år. Pletten er selvfølgelig helt tør og ubetydelig. Under den ene arm er der en lidt mørkere skjold (en nuance over forets farve), det ser ud som om, man har vasket den i hånden lige der, det giver sådan en omkreds-skjold, når man ikke vasker et helt for. Det er alt. Både plet og skjold sidder godt gemt på indersiden og er ubetydelige, så jeg har ikke forsøgt at udbedre det (ingen grund til)

Her får du luksus pels, til at dresse dig max. op.

© TrappenOp.dk