Vintage herskabelig stola af lys polarræv

På lager
VARENR
4042
1.900,00 DKK
BESKRIVELSE

Fantastisk herskabelig stola udført af hvid tykt polarræv.

Denne stola er så fint udført. Fronten er pels af bedste kvalitet - den er tyk og vamset. Inderside er af silkesatin, hvor der er syet små fine lommer i begge haler.

Denne stola har været brugt, men den fremstår i rigtig pæn stand.  Foret har tørre gullige skjolder (det får silkesatin, med alderen - det er tørre skjolder, der intet betyder og det kan forøvrigt heller ikke ses, når du bærer den)

Pelsen har en anelse brugsslid nogle steder - det vil sige, at der er lidt længere mellem de lange hår, der er slidt af, på de mest udsatte steder bl.a  på indersiden i nakken og lidt nederst på ryggen. Pelsen er så tyk og kraftig, at det kan redes forsigtigt ud med fingrene, så det dækker de få lidt mere tyndhårede steder. Det er forventeligt sligtage på en stola, der har været passet på. Stolaen fremstår i generel rigtig flot stand og er lige klar til brug.

Stolaen kan hægtes foran.

Mål: Pelsen går 70 cm. ud fra midten af ryggen og til hver hale. Højde i nakke 25 cm. 

NB: Opbevar aldrig pels i plastik, så "dør" den. Denne type pels, skal man helst bruge fingrene forsigtigt til at rede lidt, hvis man synes, hårene ligger lidt forkert - en børste knækker spidserne af.

© TrappenOp.dk